Úvod » Sezóna 2014/2015 » Mistráky

Litvínov "B" - FK Neštěmice 20.9.2014

publikováno 20.09.2014

FK Litvínov ,,B" - FK Neštěmice 4:5 (3:1)

K dnešnímu utkání jsme zajížděli do Litvínova - hřiště Lomská. Po našem příjezdu se zde na umělé trávě odehrával turnaj přípravek a na druhém hřišti hráli naši spoluhráči roč. 2000. 30 minut jsme hledali kde bychom se mohli převléknout, protože zde vládnul těžký chaos. Tudíž jsme se pokusili zeptat trenéra soupeře, který nás odpálkoval, že je někde zprávce - ASI TO MĚL VYTETOVANÉ NA ČELE, ale my jsme ho prostě nenašli. Tudíž jsme se do dresů převlékali na hřišti. To byl teprve začátek!!!!!!! Někteří borci si koupili 20min. před utkáním párek v rohlíku + limču a někteří si dali bagetu - to je prostě mazec!!!!!

 Toto ještě probereme na tréninku. Divim se, že ještě nemají svíčkovou v kastrůlku.

Na hřiště šli kluci bez náledy a bez chuti - evidentně to na nich bylo vidět. Od toho se také odvíjel první poločas. Těžce odchozené - bez pohybu, bez přihrávek, prostě chybělo úplně vše. Z toho pramenily naše chyby, které soupeř ihned potrestal. U míče jsme byli vždy až druzí. Někteří naši hráči se nechali zaskočit agresivní hrou soupeře, důrazem a bojovností. 

O přestávce jsme udělali menší rozpravu (v klidu a téměř bez křiku), kterou si kluci vzali k srdci a druhý poločas odjezdili vysloveně po zadku. Kdyby takto hráli hned od prvního hvizdu rozhodčího, utkání by vypadalo úplně jinak. Nicméně utkání dvou rozdílných poločasů - v druhé polovině začalo fungovat úplně vše, kombinační hra, přechod do útočného pásma, střely a i branky. Za druhý poločas vám patří velký dík. 

Každopádně utkání rozebereme v pondělí na tréninku, včetně té vaší hádky!!!!! TOTO se již nebude opakovat!!!!

Taktéž nebudete komentovat rozhodčího, od toho jsem tam já, abych mu řekl, že je hlupák, který neodpískal 3x pokutový kop, po evidentních zahrání rukou. Ty penalty viděl i prodavač ze stánku, který byl na druhé straně stadionu. 

Branky : Dáda 3x

              Láďa 1x

              Honza K. 1x   

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery