Úvod » Sezóna 2014/2015 » Mistráky

Mostecký FK - Neštěmice 5.10.2014

publikováno 05.10.2014

Mostecký FK - FK Neštěmice 8:2 (4:0)

Opět dobrá lekce z produktivity a hlavně z důrazné hry!!!! Před zápasem kluky nabádáme k důrazné hře - vše špatně (připadáme si, že si pouze plácáme játra!!!) všichni hráči pokyvují hlavou, že je to somozřejmé. Budeme hrát do těla, což všichni hráči odkývou. Realita je, že necháme soupři cca 1,5 m, aby  balon přijal,  zpracoval a pak se divíme, že z nás udělá joudu a vsítí branku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MÍSTO ABY OBRÁNCI ODKOPLI BALON, ŘEŠÍ TO TÍM, ŽE JEJ POUZE ZASTAVÍ NA VÁPNĚ A ZAČNOU COUVAT - STŘELA A BRANKA. Dále někteří borci místo aby šli do souboje se otočí zády, čímž je soupeř vykouří ve fajfce!!!!

Škoda, že ve 20s prvního poločasu neproměnil Ládík samostatný únik, který nedobře vyřešil. Poté přišlo břevno od Koňase. Pak přišla deka na naše kluky, protože přestalo fungovat úplně vše. 

Příšernost ze strany  obrany - o brankáři nemluvím!!! Záložníky jsme měli na hřišti pouze na soupisce a to ještě v minulé sezoně, tak možná proti Chuderovu!!! Jediní, kteří nemají výtku jsou naše brka Dáda s Láďou - těžce a těžce chyběl KAVIČ!!!!

Vzhledem k tomu, že někteří borci mají vše na salámu :

1) TRÉNINKY - přístup - pouhá účast nebo trénink odchodit - to je dost málo !!!!! 

2) ZÁPASY - přístup - odchodit nestačí (stejný přístup jako k tréninku) - vážení chlapci, již nehrajeme Okresní přebor, kde jste dávali 20 branek za zápas. Zde se projevuje síla týmové hry, která některým našim borcům těžce chybí!!!!!

3) Houby zle, od příštího zápasu budeme brát pouze kluky, kteří si to zaslouží a makají na trénincích. 

4) Nemáme problém vzít poute 8 kluků, protože zbytek jede stejně na výlet. Místo aby se přepravili do hry, sednou si na zem a házejí po sobě trávu a těžký smích!!!!!

5)  Někteří rodiče svá dítka doma vychválí až do nebes, že PÁN BŮH je jejich mladší bráška - ŠPATNĚ. Přesně poznáme, která naděje přijde z domova naočkovaná!!! 

6) JINAK HLAVU VZHŮRU A JEDEM DÁL - TEDY TI CO MAJÍ ZÁJEM. Máme rozdělané další kluky, takže konkurence bude ještě kvalitnější.

Kolík

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz