Úvod » Sezóna 2014/2015 » Mistráky

FK Litvínov - FK Neštěmice 9.11.2014

publikováno 09.11.2014

FK Litvínov ,,A" - FK Neštěmice 5:1 (1:1)

Kdo nebyl a neviděl neuvěří, že jsme byli po většinu utkání lepším týmem. Soupeř trefil naší branku 6x a z toho vsítil 5 branek. Nám se opět nedařilo zakončení. Dlouho jsme drželi balon na kopačkách a z toho pramenily ztráty a protiútoky.

1.p. prvních pět minut jsme se hledali a dělali spoustu chyb v rozehrávce. Přibližně v páté minutě přišla rozehrávka soupeře, který nekompromisně vsítil cca z 2m ofsajdu - pan rozhodčí bravurně řídil utkání z poloviny hřiště, proto jej nemohl zaznamenat 1:0!! Poté jsme konečně začali hrát fotbal, kdy jsme soupeře mačkali před vlastní brankoviště. Bohužel se nám přestalo dařit střelecky. Všechna zakončení šla mimo branku, nebo do golmana soupeře. Když přišla ztráta balonu, vše vyřešil Zbýňa, který odehrál excelentní zápas (přehled, včasné vyběhnutí proti přihrávce, odhad - prostě vše co by měl hodně dobrý stoper mít). Před koncem 1.p. jsme rozehrávali standartní situaci po faulu soupeře asi z 20m, když se k exekuci postavil Ládík. Každý předpokládal střelu na branku. Ládík přistrčil balon Kavičovi, který nechytatelnou a umístěnou dělovkou zaslouženě srovnal skóre na 1:1. Za tohoto stavu jsme odcházeli do kabin.

2.p. jsme opět drželi balon na svých kopačkách, kde kluci předvedli několik dobrých akcí. Opět se špatným koncem (kolík 2x sám na golmana po krásných přihrávkách Dády) řešil situaci pozdní střelou. Vše končilo v rukavicích domácího brankáře. Dáda několik střel mimo. Soupeř předvedl také několik dobrých akcí s tím, že také netrefil branku (zaplať pánbůh), protože Máca byl opravdu jako cedník (vše mu vypadávalo z ruky). Nic méně, opět to vyřešil Zbýňa včasným přístupem, nebo odkopem do bezpečí. Poté soupeř začal hrát trochu tvrději a agresivněji, když přejel nohy právě Zbyňka, který musel na chvilku vystřídat, protože mu bolest nedovolila zůstat. Nuceně jsme tedy museli provést změnu, když jsme na jeho post postavili Dvořku, u kterého jsme si mysleli, že by mohl Zbyňka nahradit. Nepovedlo se, protože právě přes Marťase šly tři branky během 5 minut. Tím nechci Martina výkon schazovat, protože v záloze si odehrál svoje. Prostě jsme museli post stopera někým zalepit - nepovedlo se (nic se neděje). Poslední tečku tomu dal Máca, který zapomněl, že brankář se musí ve vápně hýbat a včas nevyběhl proti balónu, který si převzal soupeř a opět nekompromisně vsítil. Za předvedenou hru patří klukům pochvala.

Branka : Kavič 1x      

Nejlepší hráči : 1) Zbýňa, 2) Zbýňa, 3) Zbýňa ........ Kavič

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery