Úvod » Sezóna 2014/2015 » Mistráky

19.kolo FC Chomutov - FK Neštěmice

publikováno 02.04.2015

FC Chomutov - FK ČL Neštěmice 0:9 (0:4)

        K dnešnímu utkání jsme zajížděli do Chomutova. Zprvu nás udivila vzdálenost hřiště od kabin (cca 1km přes město), ale zase to vynahrdil luxus a zázemí (kabin). Opravdu komfort se vším všudy. Vcelku jsem se obával opětovného dlouhého čekání na náš zápas, protože před námi hráli naši kamarádi z ročníku 2000 a my měli asi 3 hodiny času. Dále jsme měli obavu z naší nevkusně velké marodky, a k utkání jsme jeli pouze s 11 hráči. Další obava byla, že všichni absolvovali včerejší úspěšné PU s týmem TJ Chlumec (na velké hřiště). Z tohoto utkání si tři hráči odnesli několik šrámů a zhmožděných kloubů, které je limitovali. Nic méně kluci to zvládli velmi dobře a statečně.

1.p. Kluky jsme nabádali, aby hráli jednoduchý, ale nátlakový fotbal, což se dařilo již od první minuty. Po několika pohledných akcí si kluci mysleli, že se soupeř porazí sám, proto si mohou dovolit převzít balon v našem brankovišti a běžet přes celé hřiště. Zde naráželi na dobře hrající obranu soupeře a na velice šikovného golmana (mimochodem vychytal naše 100% gólové příležitosti, přibližně 25 bravurními zákroky). Poločas 0:4 v náš prospěch.

O přestávce jssme museli být trošičku hlasitější, protože předváděná hra neměla s naší představou nic společného!!!!

2.p. Chlapcům jsme sdělili, co bychom od nich do druhého poločasu chtěli vidět a myslím si, že vše do puntíku plnili. Opět jsme začali hrát nátlakovou hru s tím rozdílem, že jsme nedrželi míč na svých kopačkách zbytečně dlouho, ale začali jsme kombinovat. Přechod do útočného pásma na 3-4 přihrávky a zakončení. SUPER. Druhý poločas 0:5 v náš prospěch. Soupeř měl za celé utkání pouze dvě šance, které nevyužil.

Musím klukům poděkovat, protože obrana musela odehrát celé utkání bez střídání.

Sestava a rozestavení:

                                              Máca

          Luky                   Zbýňa            Honza Fun

                Koňas                                   Dominik

                       Dáda                      Láďa

Střídlali: Kolík, Adrian, Dvořka

 

Branky: Dáda 2x

                Kolík 2x

                Adrian 2x

                Ládík 1x

                Koňas 1x

                Dvořka 1x    

Střely na branku 6:34 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery