Úvod » Sezóna 2014/2015 » Mistráky

23.kolo SK Roudnice - FK Neštěmice B

publikováno 06.06.2015

SK Roudnice - FK Neštěmice 1:5 (1:3)

      Dnes jsme zajížděli k MU do Roudnice. Netušili jsme co nás čeká za soupeře a co můžeme od něj očekávat, protože v jarní části sezony má střídavé výkony.

      Každopádně jsme si s každým hráčem před zápasem sedli a přednesli co od něj budeme očekávat - každý z hráčů měl naordinovaný svůj specifický úkol. Musím říct, že vše co jsme hráčům sdělili - splnili do posledního puntíku.

1.p. prvních 12min. jsme předváděli (konečně) nátlakovou hru se vším všudy, jen to zakončení!!!! Spousta nevyužitých šancí.

         Z ojedinělé akce soupeře, kdy se Kolík snažil chytit vysoký centrovaný míč - domácí útočník jej atakoval oběma rukama tím, že do něj strčil (Kuba tím pádem balon srazil pouze před sebe). Následoval pád a soupeř vsítil do prázdné brány - rozhodčí neviděl !!!! Nicméně tato situace kluky nakopla a začali hrát opět svou hru. V 15min. vsítil Dáda a srovnal. Do konce poločasu jsme měli hru zcela pod kontrolou. V 19 min. zvyšoval Ládík a ve 27 min. Koňas.

2.p. do druhé půle jsme očekávali drtivý tlak soupeře, marně. Soupeř hrál pouze na brejky, které zachytávala naše obrana (úmyslně jsem se ještě nevyjadřoval k obráncům, shrnu jejich výkon až na konec). Po menší rozpravě začala fungovat i záloha, která si myslela, že vše obstarají útočníci a obránci. Nicméně v 56 min. přidal branku Denis a v 59. min. Koňas.

Hodnocení: opravdu excelentí výkon předvedla celá obrana včetně golmana.

Musím vyseknout pochvalu:  

DENIS - byl nasazen na nejvyššího soupeřova útočníka (cca 1,80 cm) - nenechal jej hrát, stále byl o krok před ním. Skvělá hra do těla. V neposlední řadě podpora útočné fáze, včetně vstřelené branky - SUPER výkon.

KUŘE - skvěle četl hru, vždy byl tam kde má být (perlička byla, když Denis odpočíval, Kuře převzal habána z domácícho týmu a v hlavičkovém souboji jej předčil) - taktéž podpora v přechodu do útoku - SUPER výkon.

ZBÝŇA - zajišťoval oba obránce s naprostým klidem a přehledem. Když došlo k tomu, že naši obranu míč přeskočil, byl vždy na místě, aby vše vyžehlil. Rozdával míče na záložníky, útočníky - SUPER výkon.

Nebudu jmenovat každého zvlášť, protože dnes jste předvedli opravdu skvělou týmovou hru (všichni). Jen ještě vzpomenu Dádu a Láďu kterým jsme říkali, že to dnes budou mít hodně těžké, ale srovnali se s tím oba velice dobře. Více na pondělním tréninku.

                               CHLAPCI ZA PŘEDVEDENÝ VÝKON OBDRŽÍ  na zítřejším tréninku 4x PIZZU. 

Branky: Dáda 1x

             Láďa 1x

             Koňas 2x

             Denis 1x

Nejlepší hráči : DENIS 1), KUŘE, ZBÝŇA 2), zbytek celého týmu 3) 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz