Úvod » Sezóna 2012/2013 » Mistrovská utkání

8.kolo KP Baník Souš - FK ČL Neštěmice

publikováno 13.10.2012

 

   

Baník Souš - Neštěmice

 

  37 : 2  

 

  So 13.10. 2012 10:30

Dnes, za celkem pěkného počasí jsme jeli na hřiště silného soupeře Baník Souš. Tento tým se sloučil s FŠ Most a tak se dalo čekat, že nebudem mít vůbec nic zadarmo. O jejich výkonosti svědčí umístění v tabulce KP.

Již po příjezdu našich hráčů na nás čekala nemilá situace, neboť se nedostavili 3 hráči. Byli jsme tudíž nuceni požádat naše mladší kamarády o výpomoc. Naštěstí nebyl žádný problém, neboť kluků bylo "dost". Tímto bych chtěl poděkovat jak hráčům tak i trenérům za důležitou výpomoc.

Sestava našeho mužsva:

Lvíčata: Kuba, Lukáš, Táda, Séba, Bíba, Honza

Tygříci: Kulda, Dan, Ondra, Vuong, Wimmer (03), Lehečka (03)

1.zápas Most "A" Neštěmice "A" 8 : 1 Branky: Honza

V začátku tohoto utkání to vypadalo, že kluci si spoustu věcí vzali k srdci a že konečně ukáží všem, že ten fotbal umí. Bohužel pěknou fotbalovou hru plnou soubojů a kombinačních akcí vydrželi pouze prvních pět minut. V této době se hra přelévala z jedné strany na druhou a bylo se na co koukat. Pak už přebrali hru na svojí stranu pouze Mostečtí. Dalších dvacet minut se dá říci, že jsme odehráli pouze ve čtyřech, neboť jednoho hráče "pravděpodobně hra přestala bavit". K vítězství soupeře přispěli i námi zbytečné "vlastní" tři góly (chyba brankáře a nedůraz obrany).

2.zápas Most "B" Neštěmice "B" 6 : 0

O tomto zápasu nemohu nic moc konkrétního napsat. Nicméně dle informací tréňi Petra, předvedl na postu "beka"  dost dobrý výkon Ondra. Bohužel fotbal neni jen o jednom hráči.

3.zápas Most "A" Neštěmice "B" 11 : 0

Tento zápas byl pouze beznaděj a nechuť.

4.zápas Most "B" Neštěmice "A" 12 : 1 Branky: Honza

Opět nemohu komentovat tento zápas, ale dle výsledku si sami uděláte obrázek.

 

Závěrem bych to asi zhodnotil takto:

Když to vezmu úplně od začátku, tak jak všichni víte,  jsme vlastně rádi že poskládáme mužstvo 2 x 5+1 a potom nechápu jak je možné, že v den utkání KP, se někteří hráči "neukáží". Dále čím dál víc nechápu některé kluky jak se staví k celému mužstvu a vlastní hře na hřišti. Bylo by opravdu na čase u některých klukú zvážit, zda je vlastně fotbal baví a jestli by se raději nevěnovali něčemu jinému. Tím samozřejmě nechci nikoho od fotbalu odrazovat, jen mi za poslední dobu opravdu přijde, že někteří hráči hrají fotbal pouze "na přání rodičů",nebo se jen potřebojí vylítat. Myslel jsem si, že našim klukům chybí fyzička, ale asi jsem se mýlil. Při zápase většina kluků po odehrání cca 10.minut, jeví známky únavy. Nicméně ihned po ukončení zápasu je většina, i přes pro nás dosti drtivý výsledek, značně vysmátá a po opuštění kabiny ihned začnou dělat "kraviny" a pohybu mají na rozdávání. 

OPRAVDU JE NEJVYŠŠÍ ČAS SE NAD VŠÍM ZAMYSLET.

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz