Úvod » Sezóna 2012/2013 » Mistrovská utkání

12.kolo FK ČL Neštěmice - FŠ Litvínov

publikováno 01.05.2013

 

   

FK Neštěmice FŠ Litvínov

  5 : 26  

 

  St 1.5. 2013 16:00

 

Dovolím si opět menší komentář.

Dnes jsme sehráli další mistrovské utkání, tentokrát proti FŠ Litvínov.

(poděkování)

        Šli jsme do utkání s úmyslem uhrát nějaký slušný výsledek, oproti minulým kolům, a to z důvodu toho, že jsme byli kvalitně doplněni o naše spoluhráče z mladšího i staršího ročníku, kterým mimochodem tímto chceme moc poděkovat, že nás opět přišli posílit i přes výprask, který společně s námi, zažili v minulém utkání v Teplicích. Dále bychom chtěli poděkovat za benevolenci trenérům, kteří nám hráče uvolňují. Rodičům, kteří nám ratolesti přivezli i přes menší zmatky v určené hodině srazu. Nesmíme zapomenout také na vstřícnost trenérů FŠ Litvínov, kterým nevadilo, abychom mohli sehrát utkání i s posilami.

K ZÁPASU:

Vzhledem k tomu, že jsme dali dohromady dostatečný počet hráčů, mohli jsme opět hrát utkání na dvě hřiště.

Dnešní zápasy (myslím tím, které se odehrály pode mnou) bych chtěl okomentovat takto:

Stále opakuji, že nám chybí důraz, prohrané osobní souboje, nepokrytí protihráče, start na balon a hlavně finální přihrávka. Děláme spoustu chyb v obraně, což nás stojí zbytečně moc sil a hlavně soupeř trestá. Také musím vytknout našim golmanům, kteří předvedou řadu bravurních zákroků, posléze si dají téměř vlastence, nebo alespoň soupeři dobře namažou.

Díky posilám, byl znát i zlepšený pohyb některých našich kluků. Některé kombinace byly koukatelné i účelné. Na druhou stranu, někteří naši kluci neudělají krok navíc, aby se náhodou neunavili. Vše ještě rozeberu zítra na tréninku a to s každým osobně.   

Snad přidá komentář i Roman, jak viděl hru pod svým vedením on.

Kolík

Samozřejmě, že i já se připojuji k poděkování jak se zmiňoval tréňa. 

K ZÁPASU:

První zápas "pod mím vedením" nezačal vůbec špatně. Kluci hráli celkem hezký fotbal okořeněný několika pěknými akcemi. Bohužel tento fotbal se vytratil cca po deseti minutách. Od tohoto okamžiku opět chyběla fyzička, důraz, bojovnost. Jako by to některé kluky úplně přestalo bavit. Začlo přibývat spousta osobních chyb, nepřesností a vytratila se týmová spolupráce.

Druhý zápas byl od začátku v režii soupeře. Naši kluci se "nedokázali na hřišti najít". Až na pár ojedinělích kombinačních akcích, to spíše bylo jen nakoávání míče k soupeři. I zde chyběla bojovnost a důraz.

Závěrem bych chtěl říci, že stále chybý skoro všem hráčům fyzička, bojovný duch a chuť vítězit. A co hlavně?  - nedokáží hrát jako mužstvo. Komunikace hráčů na hřišti je nulová!!!

1.zápas Neštěmice - Litvínov 1:5

2.zápas Neštěmice - Litvínov 2:5 Branky: 01, 01

3.zápas Neštěmice - Litvínov 0:6

4.zápas Neštěmice - Litvínov 2:10 Branky: Štěpán 01, Zdenda 03

Roman

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz