Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2011/2012 » Soustředění

Zpráva ze zimního soustředění _Krásná Lípa

publikováno 06.03.2012

1. Den

Ahoj mamčo a táto, po příjezdu na soustředění jsem si vybalil věci a šel si dát obídek, k obědu byl  kuřecí vývar a řízek a bramborová kaše , nachvilku jsme se natáhl a poté šel na první trénink , trénink byl zaměřen na rozvíjení rychlosti a herně vytrvalostní. Po tréninku jsmem měl chvilku volno tak sem pařil PSP nebo něaké jiné hry. K večeři jsem měl francouzské brambory. Po véče jsem si na půl hodinky odfrknul a šel běhat pár sprintíku a lehký klus. Už jdu spát a nabrat síly na zítra tak ahoj

FOTO ZDE

 

2. Den

Tak Vás opět zdravím , dneska jsem se vzbudil do slunečného dne . Ke snídani jsem měl rohlík nebo chlebík s marmoškou , sýrem , salámem a čajík. K zakousnutí bylo také sladké péčo. Po snídani jsem na sebe hodil věci na trénink a šel sem makat. Při tréninku jsem  především zlepšoval svojí techniku s míčem a zakončení jak nohou tak hlavou. Poté jsme si dali fotbálek a vyhrál tým s tréňou 8:4. Po tréninku jsem měl chvilku volno takže sem si zahrál s klukama společenské hry nebo jsem pařil PSP. K obídku jsme měli květákovou polévku a kuřecí pláek s bramborem. Po obědě jsem měl polední klid a koukal sem na telku nebo jsem hrál karty atd. Poté mě čekal druhý trénink zaměřený na rovoj rychlosti a test který určí jestli jsem makal tak jak sem měl. Po trošku namáhavé hoďce jsme si opět dali fotbálek tentokrát na malé branky. Výsledek byl jasný pro pokoj kde je Štěpa , Mára , Domča , Dan. Druhému pokoji to tolik nešlo. Za chvilku jdu na véču a potom ještě máme dneska výklus. Tak zatim ahoj.

Večeře nám všem celkem chutnala, byla Znojemská s knedlíkem. Někteří si i přidali. Po večeři jsme si odpočinuli a připravovali jsme se na večerní běh. Dnešní běh byl vytrvalostní a jako perličku jsme si dali pár sprintíků. Všichni to celkem zvládli bez větších problémů.

Večer jsme mohli koukat na fotbal, ale moc jsme toho neviděli, protože se nám zavírali oči. Krásné sny.

FOTO ZDE

 

3. Den

Ahoj tak Vás opět zdravím z Krásné Lípy. Opět jsem se probudil do slunečného dne. Ke snídani jsem si dal čokokuličky s mlékem , rohlík s marmoškou nebo sýrem , sálámem a k pití byl ovocný čajík. Po snídani jsem se ustrojil k ranímu tréninku, který byl lehčí , zdokonaloval jsem se v technice , v nožičkách , ve střelbě a poté jsme si dali fotbálek. Po tréninku jsem měl volno tak sem pařil PSP nebo jsem pařil karty atd. K obídku byla bramboračka a zapečený těstoviny. O poledním klidu jsem ležel v pelechu protože mě už začínají bolet nožky. Na odpoledním tréninku jsem běžel dvanáctiminutovku a trochu si zaposiloval a zahrál si házenou a fotbálek. Teď mám hodinku do večeře tak si jdu zase trochu odfrknou. Tak zatím ahoj.

Dnes jsme si dali k večeři plněné knedlíky s uzeným a zelím. Všem nám šmakovalo. Opět jsme si někteří přidali. Potom jsme si šli odpočinout před večerním během, kdo ví co nás čeká. Začli jsme pomalím výklusem po okolí penzionu, a potom jsme přidali nějaký ten sprint. Některým klukům už docházejí síly ale stále bojují.Dnešní běh jsme zakončili desetiminotovkou. Už se těšíme do postele a na sledování fotbalu. Takže ahoj všichni, zase zítra.

FOTO ZDE

 

4. Den

Dnes jsem se probudil a zjistil , že venku padá sníh. Ke snídani jsem si dal opět čoko kuličky s mlékem a rohlík s medem , sýrem , salámkem atd. Po snídani jsem se oblékl a šel na trénink kde jsem procvičoval práci s míčem (zpracování , nahrávku , vedení a střelbu) , poté jsem si dal opět fotbálek. Dnes se hrálo ve velkém tempu a velmi pohledný a vyrovaný zápas když tréňúv tým vyhrál 6:5 . Po tréninku jsem měl k obídku zeleninový vývar a ovocné jahodové knedlíky. Nělolikrát jsem si přidal :-) , poté jsem zalehl do postele a odpočíval při poledním klidu. Pak sem vylezl z pelechu a oblékl se na dnes poslední trénink který byl zaměřen na hru 1 na 1 a 2 na 2 a poté jsem trénoval penalty . Po penaltách jsem si dal desetiminutovku a šel na penzion.  Na penzionu jsem měl chvilku tak sem si zahrál PSP a poté následovala regenerace v sauně. Po sauně jsem šel na véču a měl sem kuře na paprice a těstoviny. Nyní koukám na telku na fotbálek nebo pařim PSP. Tak se mějte hezky a zítra se opět ozvu. 

Odjezd v neděli v 9:30 prosím tedy rodiče aby dorazili tak na čtvrt na 10.

FOTO ZDE

 

5. Den

Dnes jsem se probudil a bylo ještě zataženo ale během dne už na mě vykouklo opět sluníčko. Ke snídani jsem měl dnes hlavně loupáček a kakao.Popřípadě jsem si přidal ještě rohlík. Na dopoledním tréninku jsem opět piloval nahrávku a poté mě čekalo báčko. Nejdéle tam vydžel Kulďas a vyhrál prémii 60 dřepu. Pak jsem si ještě zastřílel na bránu a dal si fotbálek tentokrát byla plichta. K obědu bylo rizoto se sýrem a okurkou. Poledňák sem si oddechl na posteli a šel opět na trénink který byl zaměřen na techniku vedení míče ,  zpracování atd. Poté jsem si dal na malé branky fotbálek pokoj proti pokoji a tentokráte to bylo vyrovnané jen o branku vyhrál pokoj Domča , Štěpa , Dan , Mára. Po tréninku bylo chvíli volno tak jsem si zahrál PSP a šel na véču . K véče sem měl hranolky a smažáka. Poté jsem si chvilku oddechl a šel běhat nejprve jsem si proběhl kolečko lehce a poté jsem ho šel naostro. Zaběhl jsem ho velmi dobře  i tréňa mě pochválil. Teď chvilku juknu na Kameňák a pujdu spát.

Kluci to zvládají velmi dobře , dnešní večerní běh mě příjemně překvapili , zaběhli to o poznání lépe než jsem předpokládal. 

FOTO ZDE

 

6. Den

 

FOTO ZDE

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery