Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2011/2012 » Soustředění

Zpráva ze soustředění

publikováno 15.08.2011

Po problémech s netem Vám píšu konečně info ze soustředění. Po příjezdu do Třebenic jsme se ubytovali a dali jsme si obídek a první polední klid , po poledním klidu následoval trénink číslo 1. Trénink byl zaměřen na herní činnost jednotlivce a test , který určí úspěšnost soustředění. Po tréninku následovala večeře v podobě šunkofleků a po ní první výběh po okolí . Večerka následovala ve 21:00.

 V neděli jsme měli již tři trénink dva na hřišti a jeden běžecký , na hřišti jsem rozvíjeli herní dovednosti a rychlost a samotnou hru a na běžeckém tréninku jsme trénovali vytrvalost , a všechny musím pochválit odmákli to velice solidně. Dnes jsme dopoledne pilovali střelbu a hru jeden na jednoho a obcházení. Odpoledne nám pršelo a tak jsme změnili program a šli jsme na regenarci do sauny a poté na trénink který byl kombinací hry a vytrvalosti. Musím zatím všechny pochválit zvládají to dobře a je vidět , že se chtějí učit nové věci, které jim pomohou v dalším růstu ve fotbale. Jinak je vše v pohodě a všichni Vás pozdravují , ve čtvrtek máme přátelák s Litoměřicema tak snad se nám bude dařit tak držte palec. Už sme i v plném počtu a trénink má tak větší náboj. Za realizační tým tréňa David

 Úterý: Dnes jsme ke snídani snědli párek a šli na trénink který byl zaměřen na rozvoj techniky při střelbě a vedení balonu. Po tréninku následoval oběd v podobě smážáku s hranolkama. Odpolední klid probíhal většinou v posteli a v klidu. Odpolední trénink byl zaměřen na vytrvalost a hru 2 na 2 v nové sezoně budeme praktikovat také nový styl rozestavení 1-3-1 a proto také pilujeme věci potřebné k tomuto rozestavení. K večeři na nás čekali francouzské brambory a poté tety naordinovali procházku z důvodu rostoucí únavy. Jinak všichni jsou v pořádku. Zítra přineseme další info. Tak pěkný večer a koukejte na Plzeň.

 

Středa : Ke snídani jsme si dali sýr a marmošku. Po snídani jsme vyrazili na trénink , kde jsme pilovali nahrávky, techniku s balonem a samotnou hru. K obědu jsme měli kuře na paprice a polévku. O polednim klidu jsme odpočívali a poté vyrazili na druhý trénink , který byl zaměřen na rozvoj rychlosti a výbušnosti. Po tréniku jsme si nazbírali dříví na táborák a opekli jsme si k véče buřtíky. Po buřtech se šli kluci vykoupat a koukat na poločas fotbalu.

 

Čtvrtek: Probuzení bylo dnes asi zatím nejtěší. Pomalu začínaj bolet nožky a začíná se dostavovat únava. Proto jsme dopolední trénink zvolil v lehčím stylu . Vyklusali jsme se a pořádně protáhli aby jsme byli připraveni na odpolední souboj. Všichni sou na zápas natěšení tak uvidíme snad tomu bude odpovídat i hra. Večír přinesu zprávu ze zápasu.

Tým 1    

 Neštěmice - Litoměřice 4:8   (3:4,0:2,1:2) , Sestava :  Domča - Táda - Honza Chlumecký , Zbýňa , Séba - Oťas

Branky : Zbýňa 2 , Ota , Chlumečák

Začátek zápasu byl vyrovnaný a hrálo se na horu dolu se šancema na obou stranách , dokázali jsme si  vypracovat náskok 3:1 ale bohužel nás srazili zbytečné chyby v zadu kde jsme místo do lajny odkopávali několikrát soupeři do prostřed na nohu. A Litoměřice se tím opět dostali na koně jinak hra byla v celku dobrá až tady na ty chyby v rozehrávce ale na tom se dá pracovat. S přibývajícím časem nám těžkli nohy a projevila se únava s trénování. Musim tento tým pochválit. Svůj jeden z nejlepších zápasů odchytal Domča a v poli se bylo občas hezké dívat na akce které kluci vyprodukovali. Musíme zapracovat na těch chybách a myslím že to půjde.

Tým 2

Neštěmice - Litoměřice 4:13 (0:7,3:5,1:1) Sestava: Dan.P- Dan Svoboda- Kuba , Jirka, Kulda- Honza Malachovský.

Branky : Honza Malachovský 2 , Kulda , Chlumečák

Tady nám začátek nevyšel než se naši borci rozkoukali tak první třetinu dostali 7 golu a bylo dá se říci po zápase. V první třetině to nemělo nic společného s fotbalem , po rozhovoru o pauze se ale naštěstí zvedli a už tam byla alespoň bojovnost a větší chuť která byla odměna brankama a hra se trochu vyrovnala i když Litoměřice byli fotbalovější. Z tohoto týmu lze vyzdvyhnout výkon Kuldy a Honzi Malachovského ostatní se snažili a moc jim to nešlo. Snad to bude příště lepší.

 

Je určitě pořád pracovat dále a pořád se zlepšovat a je toho hodně ke zlepšení, ale posun malej byl vidět. Teď se vykoupali a jdou pomalu na kutě.

            !!!!!!!!!!!!!!    Odjezd v sobotu ve 14:00 hod       !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz