Úvod » Sezóna 2016/2017 » Mistrovská utkání

MU 10. kolo FK ČESKÝ LEV Neštěmice - SK Roudnice n.L.

publikováno 29.10.2016 (aktualizováno 18.06.2017)

FK ČL Neštěmice - SK Roudnice 0:5 (0:4)

 

     EPILOG: ,,trochu jinak" (již na začátku románu na místo konečného shrnutí).

     K dnešnímu MU jsme nastoupili se dvěma zraněnými hráči. Další dva hráči projistotu na sraz nedorazili vůbec (FUN - bez omluvy!!!!!!, Dáda - na druhý poločas - zaspinkal) a další dva jsme zapůjčili st.žákům ,,B". Již toto naznačuje jakým směrem se právě ubíráme (3 prohra v řadě). Někteří hráči jsou s tímto zřejmě spokojeni, protože ihned po zápase srandičky v kabině a úsměv od ucha k uchu !!!! Další věc je, že klukům řeknu, budeme hrát po zemi, kombinačně, protože soupeř měl ve svých řadách hodně vytáhlé hráče - jasně trenére !!! Výsledek?? - nakopávané míče.

    Již to začíná rozcvičkou:

     Nutno dodat, že před utkáním se musím postarat o dresy, míče, praporky, rozhodčí, říct klukům sestavu, taktiku atd. a když přijdu na hřiště, tak jsou zde tři hloučky, kde proběhly opět nějaké vtipy (místo rozcvičení)!!!!

    Tento přístup některých hráčů mě dnešním dnem přestal bavit!!!! Od pondělního tréninku, kdy bude docházet k narušování tréninkové jednotky některým z hráčů, bude okamžitě odejit domů!!!

    Nyní k utkání.

1.p. Od začátku utkání byl soupeř na míči a hrál pohledný kombinační fotbal. My jsme bohužel byli u všeho až druzí. Po 10 min. hry jsme se rozkoukali a byli více než vyrovnaným soupeřem s tím, že jsme si vytvořili několik vyložených šancí - bez úspěchu. Toto tempo nám vydrželo asi deset minut a poté jsme opět nechali soupeře, aby nám ukázal jak jednoduše se hraje fotbal. Klukům řeknu, že hrajeme do těla - pro některé to znamená, že jim necháme dva metry a ještě jej nechám míč zpracovat a nahrát!!! Zasloužená poločasová prohra 0:4

2.p. Do druhého poločasu jsme vstoupili důrazně a konečně s nějakou kombinací. Byli jsme důrazní, čímž jsme vyhrávali osobní souboje. Bohužel opět jsme neproměnili šance, proto je výsledek takový jaký je.

Zřejmě hrajeme pouze to, na co máme, proto se pomalu propadáme tabulkou!

Nikdo nechce odevzdat nic navíc. Tedy krom Denise, který jako stoper, chodil napadat kombinaci soupeře až na jejich velké vápno. Nevím, zda tyto články čtou někteří hráči, ale myslím si, že néé!!! Kdyby to někdo z hráčů četl, musel by se chytit za hlavu, proč neustále chválím pouze a jenom DENISE (je to dříč, který se za každou cenu snaží a maká až do konce)!!! Nehledě na to, že hrál s bolestí zad. Kavič zase přes bolest kotníku.

Další věcí, která nás sráží je, že neproměňujeme vyložené šance - toto snad přijde, ale musí se změnit postoj všech hráčů k tréninkům a fotbalu všeobecně.

Nejlepší hráč : 1) Denis, 2) Máca, 3) Kavič    

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery