Úvod » Sezóna 2017/2018 » Mistrovská utkání

MU 11. kolo FK Neštěmice - Mostecký FK "C"

publikováno 21.10.2017 (aktualizováno 23.06.2018)

FK Neštěmice - Mostecký FK "C"  4:2 (0:0)

       Neštěmická rozjetá mašinka porazila jednoho z favoritů soutěže. O výhru 4:2 však musela bojovat až do úplného konce a ve druhém poločase otáčet skóre, kdy soupeř vedl 1:0. Před utkáním jsem rozdal několik taktických pokynů, které kluci téměř do puntíku vyplnili.  

1.p. na soupeře jsme vlétli hned od první hvizdu rozhodčího, kde byl vidět náš dobrý pohyb, kombinace a hlavně dostupování soupeře. S touto naší hrou, měl soupeř velké problémy. Opět skvěle zahrál střed zálohy ve složení Koňas, Hejnič, kteří tvořili hru, napadali rozehrávky soupeře - paráda. Koňas ještě po skvělé akci nastřelil tyč. První poločas byl po zásluze remízový.

2.p. do druhé půle jsme chtěli vstoupit opět aktivně, ale bohužel jsme si nepohlídali standartní situaci (rohový kop) s tím, že soupeř předskočil naší obranu a umístil míč hlavou 0:1. Kluci nesložili zbraně a zabrali ještě víc, což přineslo kýžený výsledek a zasloužený obrat (naše pětiminutovka). Po standartní situaci (přímý kop), Máca skvěle usměrnil k tyči hostujícího golmana. Poté o dvě minuty déle Tomaso překonal golmana a konečně Mařenka skvělou umístěnou střelou dokonal obrat. Bohužel, jak je naším zvykem, přestaneme hrát a výsledek nás ukolébá - na tom musíme zapracovat. V 80 min. jsme po naší laxnosti, dostali soupeře opět do hry - snížení 3:2. Jenže dnes skvěle hrající Dáda, kouknul kde stojí golman a po rozehrání v 81 minutě opět navýšil skóre na 4:2. Zbytek utkání už si kluci pohlídali.

Dnes jsem po hráčích požadoval : 

                           důraz - splněno

                           dostupování - splněno

                           pohyb - splněno

                           kombinace - splněno 

Skvělý týmový výkon. Dnes je hrozně těžké vystřihnout nejlepšího hráče, protože kluci jezdili vysloveně po zadku, téměř po celý zápas, a to úplně všichni.

Filip : důležité 3-4 zákroky (opět podržel tým)

Obrana : jako každý zápas - SUPER. Dnes bych chtěl moc a moc pochválit Císiho, který byl téměř bez chyby + zakládal útoky, včetně jednoho zakončení (zavřel oči a nedal), téměř do prázdné brány (ale na beka dobrý).

Záloha : jak již jsem psal - KONEČNĚ jsem našel střed zálohy - oba hráči Koňas, Hejnič - SUPER

Útok : konečně Mařena branka, snad jej to nakopne, Honza Fun - rychlost, pohyb - PARÁDA

Nejlepší hráči: 1) všichni

Branky : Máca 1x

             Tomáš 1x

             Bagr 1x

             Dáda 1x

     

 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz