Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Sezóna 2019/2020

Hovoří k vám trenér :)

publikováno 03.08.2019

Všem děkuji za uplynulou sezónu a zároveň se těším na novou....

Ta bude jistě ještě zajímavější, ať už z pohledu kvality nových soupeřů, tak i z pohledu našeho týmu, kde očekávám velký progres výkonnosti a zúročení dosavadních tréninkových metod z posledního půl roku sezóny, kde nám pomáhali renomovaní trenéři p. David Šourek a p. Rudolf Klaser, kde první jmenovaný bude pokračovat v další trenérské štaci u FK Teplice - U17, s Radimem Novákem - ikonou ústecké Army. Tím chci oběma trenérům za nás poděkovat a zároveň popřát hodně úspěchů, ať už soukromých, nebo trenérských do budoucna.

Dokopná proběhla suprově a veškeré foto z paintballu najdete na fb a whats-upu v naší skupině.

Novou sezónu začneme tréninkem hned začátkem srpna, kde přesný termín bude upřesněn koncem července na těchto stránkách. Následně 3. srpna odjedeme na turnaj do Lipové u Šluknova a tím oficiálně zahájíme novou sezónu. Na tento turnaj pojedou ti, co se zúčastní prvního již zmiňovaného tréninku. Následující týden po tomto turnaji plánuji 5 denní (pondělí 5. 8. - pátek 10.8.) letní soustředění v domácím prostředí na hřišti FK Neštěmice, které budeme řešit dvoufázově - na dopolední, kde se budeme věnovat kondici a posilování a odpolední trénink pojedeme herní dovednosti a činnosti s následnou regenerací. Po soustředění budou v plánu přátelská utkání i proti týmům dospělých z okresu a 1.B třídy.

Přeju Vám příjemný měsíc vydělávání prachů, nebo odpočinku....a za měsíc ČUUUS BORCI !!!!!!

 

""" V životě buďte ve všem dobrými lidmi.....s fotbalovým srdcem """

                                                                                                                                                         Váš tréňa Prochy

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz